Herinneringsfotografie-

Dag in je leven

Vang de momenten van een dag in je leven

Elke dag en elke gebeurtenis zitten vol bijzondere momenten: kleine dingen die op dit moment misschien onbelangrijk lijken. Maar aan het einde van ons leven, wanneer we terugkijken, blijkt dat het juist die gewone, alledaagse momenten waren die zo waardevol zijn.

Koester de momenten

Alledaagse gewoonten waar jullie veel plezier uit halen, zoals een wandeling langs dat mooie pad of met een kop koffie over het water staren. Dat zijn de bijzondere momenten die je in deze fotoreportage laat vastleggen. Door alles nu uit het leven te halen en met grote zorg en plezier veilig te stellen voor later, geniet je al bij leven en goede gezondheid van de herinneringen voor later.

Een spontane fotoreportage: Dag in je leven

Niets moet, alles mag! Als het bij jullie hoort, dan fotografeer ik dat. Zo maken we een fotoserie met unieke, persoonlijke en authentieke beelden van jullie samen.

Het leukste aan ‘Een dag in je leven’ fotoshoot is het plezier beleven van alledaagse gewoontes en gebeurtenissen. Maar ook de rauwere emoties als een discussie of huilbui mogen gefotografeerd worden. En doe ik iets wat jullie niet fijn vinden, dan zeg je dat gewoon tegen mij en dan verander ik dat.

Jolanda Siemonsma Fotografie Een dag in je leven

Een paar ideeën

Het is een spontane fotoshoot, dus geen poseren of speciale kleding en make-up. Deze shoot is helemaal puur zoals jullie zijn in het alledaagse leven.
Jullie beleven je dag op de normale manier, alleen maak ik nu de hele tijd foto’s. We kletsen ondertussen wat, zodat jullie je steeds meer op je gemak voelen met mij als fotograaf erbij.
Omdat ik een buitenstaander in jullie gezin ben, zie ik andere bijzondere momenten dan jullie. Deze foto’s zijn dan vaak heel verrassend voor jullie zelf.
Voor het aantal uren of het dagdeel wat jullie geboekt hebben, ga en sta ik waar jullie gaan en staan.
Zonder jullie toestemming publiceer ik niets.
Zitten er foto’s bij waar iemand zich echt voor schaamt of die je echt niet bewaard wilt zien worden, vertel me dat dan.

Het wordt een leuke, spontane en vaak verrassende fotoreportage voor ‘Een dag in je leven”! Willen jullie ook mij als ‘paparazzi’ inhuren? Maak dan een afspraak!

Koester nu al de herinneringen van later”