Afscheidsfotografie begraafplaats
Lieve woorden van Monica en bloem

“Een zeer professionele fotograaf”

Zowel zakelijk (als fotografe in de uitvaartbranche) en prive (bij ons huwelijk) heb ik Jolanda meegemaakt. Ze is een zeer professionele fotograaf die onzichtbaar lijkt maar alle grote en kleine momenten perfect vast gelegd. Op een ongedwongen manier met oog voor detail. En daarnaast is ze gewoon een heel fijn mens!

Monica Jorna – spreekster op uitvaarten

“Ik zal jou altijd overal aanbevelen”

Lieve Jolanda, jij hebt op de uitvaart van mijn kanjer George extreem mooie foto’s gemaakt. Ik denk dat je naar die begrafenis in de kerk refereert. Ik heb je toen ook niet gezien. Dat is je kracht.

Ik zal jou altijd overal aanbevelen ♥ Angela

Afscheidsfotografie lieve woorden en bloem

“Wij zijn Jolanda ontzettend dankbaar”

We kennen Jolanda al heel wat jaartjes. In verschillende samenstellingen heeft ze de nodige photoshoots voor en met ons gedaan.
Toen vorig jaar bij onze zoon Quillan een hersentumor werd geconstateerd kwam Jolanda weer in beeld. We wilde graag wat blijvende herinneringen hebben (al wisten we niet wat ons exact te wachten stond).

Mijn zoon was door de chemo zijn haren kwijt geraakt en was er wel wat onzeker over. Maar ik wilde graag wat foto’s van hem wat zijn kracht en doorzettingsvermogen zou laten zien, we werden niet teleurgesteld, wat ben ik trots op die foto’s zeg.
We hoopte op nog enkele jaren met onze zoon maar dat werden slechts 10 maanden. De ziekte bleek niet te stoppen en dus ook zijn noodlottig einde niet.

Aangezien de moeder en stiefvader en al zijn (half- en stief-) broertje en zussen en ikzelf supertrots op onze superheld waren wilde we graag dat ook het laatste stukje; zijn overlijden en de uitvaart, werden vastgelegd.
Ook toen dachten we meteen aan Jolanda.
Ze heeft er werkelijk iets moois van gemaakt. Ze kenden ons ondertussen goed en wist wie Quillan was. Deze vreselijke laatste momenten zijn op een waardige manier vastgelegd en die zullen ons en vele andere de jaren die nog komen veel troost en steun geven.

De foto’s bij ons thuis nadat hij was overleden, bij de condoleance bij zijn voetbalclub vv Sneek Wit Zwart, de zeer indrukwekkende erehaag bij zijn school RSG Magister en de dienst bij crematorium Sneek laten precies zien hoe het was, precies zoals wij het beleefd en gevoeld hebben.
Het is allemaal zeer, zeer gedenkwaardig.

Wij zijn met beide gezinnen van Quillan Jolanda ontzettend dankbaar voor de foto’s en haar aanwezigheid.
Dat zullen we nooit vergeten.