Herinneringsfotografie-
Afscheidsfotograaf en herinneringsfotograaf Jolanda Siemonsma

Herinneringen om te koesteren, nu en later”

Herinneringsfotografie

Herinneringsfotografie om jullie dierbare momenten vast te leggen

Wanneer jullie weten dat het afscheid onvermijdelijk nadert, is herinneringsfotografie een mooie manier om die laatste, dierbare momenten vast te leggen. Samen, nu het nog kan.
Een bijzondere fotoreportage, waarbij jullie speciale herinneringen gaan vastleggen met elkaar. Een laatste keer met jullie dierbare die er binnenkort niet meer zal zijn…

Herinneringen die helder blijven

Deze herinneringen krijgen een diepere betekenis wanneer het einde is geweest, want jullie waren bewust deze mooie herinneringen aan het maken om te koesteren. Gesprekken en aanrakingen die jullie nog deelden, vereeuwigd in pure foto’s. De gesprekken, gevoelens, geluiden en aanrakingen zijn jouw unieke herinneringen; de herinneringsfoto’s geven daar een blijvend beeld van.

Troost laatste afscheid

“Herinneringen vervagen over de tijd, maar een foto blijft helder

Mijn werkwijze voor herinneringsfotografie

Jullie willen graag nu het nog samen kan mooie foto’s laten maken van momenten die voor jullie zo speciaal zijn. We spreken af wanneer ik bij jullie langskom om deze fotoreportage te maken.

De mooiste herinneringen maak je thuis en in je eigen omgeving, daarom kom ik graag bij jullie om te fotograferen. Daarbij besef ik ook dat mogelijk niet iedereen meer zo mobiel is om bij mij in de studio langs te kunnen komen.
Ik beschik over een eigen mobiele studio-set, waardoor ik gemakkelijk en flexibel op allerlei locaties de mooiste foto’s van jullie kan maken. Willen jullie liever in mijn studio of ergens buiten de fotoreportage doen? Geen probleem, ik ben flexibel.

Na de fotoreportage

Zodra de foto’s of portretten klaar zijn, neem ik contact met jullie op. Via een online galerij kunnen jullie de foto’s bekijken en uitkiezen welke jullie graag willen ontvangen. Het aantal foto’s is afhankelijk van het pakket wat jullie hebben uitgekozen voor herinneringsfotografie.

Als jullie geen computer tot beschikking hebben, dan kom ik met mijn laptop bij jullie langs en zoeken we samen de foto’s uit. Komen jullie hiervoor liever bij op kantoor langs, dan is dat ook mogelijk.

Waarom herinneringsfotografie fijn is

Het einde van een leven is een donkere tijd, gevuld met verdriet. Maar er is ook altijd het plezier van oude en nieuwere herinneringen, momenten om nog eens over te kletsen en anekdotes om flink om te lachen. Want lachen en terugkijken op een prachtig leven hoort ook bij het afscheid nemen.

Herinneringsfotografie vangt al jullie mooie momenten. De mooie momenten die jullie samen nog bespreken welke op foto vastgelegd mag worden. Willen jullie deze laatste kansen niet missen? Laat jullie herinneringen nu al vastleggen op foto. Ze zijn een dierbare en tastbare herinnering, voor nu en later.

Hebben jullie vragen of wensen voor een herinneringsfotoreportage? Neem gerust contact op en we bespreken ze allemaal.