Herinneringsfotografie Sneek

Herinneringsfotografie is een pure fotoreportage die jullie liefde vastlegt wanneer een afscheid nadert. Samen herinneringen maken en koesteren nu het nog kan.
Ik ben werkzaam in Sneek en omstreken, maar dankzij mijn mobiele studio-set kan ik op veel plaatsen in Friesland en Nederland jullie foto’s komen maken.

Herinneringsfotografie Sneek fotoreportage
Herinnering voor later, bijzondere momenten

Bijzondere momenten nu als herinnering voor later

Als herinneringsfotograaf begrijp ik de behoefte aan tastbare herinneringen voor later, wanneer het afscheid is geweest. En nu, met dat onvermijdelijke einde in zicht, is dit een bijzonder moment om herinneringen vast te leggen. Heel bewust van de eindigheid en daarom zo intens en dierbaar beleeft.

De bijzondere momenten die jullie nu samen heel bewust laten vastleggen, zijn herinneringen voor later. Samengevoegd met jullie eigen herinneringen aan gesprekken, gevoelens en gebeurtenissen, geven deze foto’s een diepere betekenis aan die herinneringen. Heel dierbaar en speciaal.

De mooiste momenten vastleggen 

Thuis en in je eigen omgeving zijn vaak de meeste herinneringen. Daarom kom ik graag bij jullie langs om de fotoreportage te maken. Daarbij besef ik ook dat mogelijk niet iedereen meer zo mobiel is om bij mij in de studio langs te kunnen komen. 

Hebben jullie fijne herinneringen aan bijvoorbeeld een boottochtje of een gezellig koffieadres? Met mijn mobiele studio-set ben ik heel flexibel om jullie op verschillende locaties te fotograferen. 

Herinneringsfotografie thuis

Welke speciale momenten willen jullie nog vastleggen, nu dat nog samen kan?

De kracht van herinneringsfotografie

Met het einde in zicht breekt er een donkere periode vol verdriet aan. Een geliefde los moeten laten, is het moeilijkste wat er is; voor de geliefde en voor de nabestaanden. Wanneer diegene er echt niet meer is, zijn er alleen nog herinneringen. En herinneringen vervagen helaas altijd in de loop van de tijd…
Herinneringsfotografie legt ze daarom vast, voor altijd helder.

Het laatste bezoek van dierbare vrienden en kennissen, het lachen om anekdotes van lang geleden, herinneringen aan het geliefde leven van jullie dierbare. Samen kunnen jullie nog deze momenten vast laten leggen, zodat ze helder zijn en blijven voor altijd.

Herinneringsfotografie buiten Sneek

Als herinneringsfotograaf ben ik gevestigd in Sûd-West Fryslân (Zuid-West Friesland), in Sneek en omstreken. Dankzij mijn mobiele studio-set ben ik echter flexibel op locaties inzetbaar.
Neem gerust contact op bij vragen en om een afspraak te maken.

Herinneringsfotografie buiten Sneek

Als herinneringsfotograaf ben ik gevestigd in Sûd-West Fryslân (Zuid-West Friesland), in Sneek en omstreken. Dankzij mijn mobiele studio-set ben ik echter flexibel op locaties inzetbaar.
Neem gerust contact op bij vragen en om een afspraak te maken.